Activitats
Les activitats de l'ACM

Des de la seva creació, l'Associació Catalana de Malacologia (ACM) ha dut a terme activitats diverses, algunes de forma periòdica i altres de manera més ocasional.

 

Cada any es convoca una Assemblea General Ordinària, en la qual s’aproven els comptes, es renova la Junta Directiva, i es discuteixen totes aquelles qüestions rellevants referents a l’actuació de l’Associació durant el proper any. A banda d’aquesta Assemblea, durant uns anys es dugueren a terme reunions obertes a tots els socis de forma periòdica, però actualment s’estableixen unes quantes reunions repartides al llarg de l’any. L’objectiu d’aquestes reunions és discutir el funcionament de l’Associació i dels projectes que duu a terme, així com exposar noves idees, organitzar activitats, identificar exemplars, etc. Totes les reunions se celebren al nostre local de reunió, situat al Museu Blau (Plaça Leonardo da Vinci 4-5) en l'espai del Fòrum a Barcelona.

 

A banda de les sortides al camp que puguin dir a terme a títol individual els socis, l’Associació acostuma a organitzar alguna sortida oberta a tots els socis per tal de fomentar l’estudi dels mol·luscos continentals i marins en el seu hàbitat natural, així com recol·lectar espècimens que siguin interessants per a l’estudi científic.

Eventualment, l’Associació organitza conferències o xerrades sobre aspectes diversos relacionats amb la Malacologia. Algunes són impartides per alguns dels nostres socis, mentre que d’altres són dutes a terme per altres malacòlegs que són convidats a tal efecte.

 

L’Associació ofereix la possibilitat de contactar amb d’altres socis, fomentant l’intercanvi d’espècimens i/o de bibliografia, alhora que ofereix assessorament per a identificar correctament els espècimens recol·lectats pels socis.

 

A les nostres reunions oferim assessorament per a identificar i classificar especímens de mol.luscs a tots els nostres socis. Aquesta és una ocasió inmillorable per apendre a identificar i classificar espècies per a tot els aficionats.

Projectes Fons Bibliogràfic Qui Som
Activitats Galeria Membres
Publicacions Contacte Estatuts

Envia els teus comentaris:

Spira Fes-te Soci
Butlletí Adreces

© Associació Catalana de Malacologia (2014)

Entitat adherida a la Institució Catalana d'Història Natural (ICHN).

Museu de Ciències Naturals de Barcelona.